MITÄ?

1381395_566583793394964_1610100358_nToimin freelance-muusikkona, niin esiintyjänä, säveltäjänä, sovittajana, tapahtumatuottajana kuin opettajanakin. Lisäksi työskentelen Sibelius-Akatemian soitinverstaalla ja omalla verstaalla Seurasaaressa.

Esiinnyn erilaisissa tilaisuuksissa ja kokoonpanoissa genreinäni uudempi ja vanhempi kansanmusiikki Pohjoismaista, Irlannista ja Keski-Euroopasta, folkrock, akustinen ambient, lastenmusiikki sekä keskiaikainen musiikki.

Olen aktiivisesti mukana erilaisissa projekteissa: mm. olen toiminut sisällöntuottajana ja esiintyjänä arkaaisen musiikin, runolaulun ja pitkään musiikkiestetiikkaan painottuvan Ajaton-klubisarjassa Shamu-työryhmän kanssa vuoden 2015 aikana, kollegion jäsenenä Taideyliopiston Sibelius-Akatemian kansanmusiikin aineryhmän pedagogiikkakollegiossa, jossa pohdinnassa on kehitystyö liittyen kansanmusiikin aineryhmän pedagogiikkaopintoihin ja kansanmusiikkipedagogiikkaan (2014–), Karjasoitto 100 vuotta –juhlakonsertin sisällöntuottajana, sovittajana ja muusikkona (2013–), Husky Rescue -yhtyeen vierailevana jousisoittajana (2013–), Kaustisen kansanmusiikkijuhlien lastenorkesteri Tradilintujen jäsenenä (2008–2011) sekä Korson seurakuntakuoron säestäjänä (2009–), ym… Olen ollut myös mukana toisena vetäjänä erityisoppilaiden musiikkikerhotoiminnassa sekä oppilasorkesteri Bembändissä Eestinmetsän koululla vuodesta 1998.

Toimin myös usean vuoden ajan sisällöntuottajana Sibelius-Akatemian kehittämiskeskuksen alaisena musiikin opetukseen suunnatun verkkokurssien kehittämishankkeen parissa (2010–2014). Kurssit ovat tätä nykyä osa Taideyliopiston Sibelius-Akatemian kansanmusiikin aineryhmässä sekä Taideyliopiston Avoimen yliopiston puolella tarjottavia etäopintoja, joissa itse toimin vastuuopettajana: Säestä viululla 1 -johdanto, Säestä viululla 2 ja Korut kansanmusiikissa.

Toisinaan musiikkikokoonpanoja kootaan vain yhtä tiettyä konserttia tai projektia varten, monet niistä ovat kuitenkin jääneet elämään omaa elämäänsä. Lue lisää aktiivisesti esiintyvistä yhtyeistäni MITÄ? -valikosta!

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s