KUKA?

20150823_181513Olen Kirsi Vinkki, toisen polven helsinkiläinen viulupelimanni, muusikko, instrumenttiopettaja ja käsityöläinen.

Valmistuin musiikin maisteriksi (2014) Taideyliopiston Sibelius-Akatemian kansanmusiikin aineryhmästä, suoritin samassa tutkinnossa myös opettajan pedagogiset opinnot (Tampereen yliopisto, 2014). Työskentelen tällä hetkellä kansanmusiikin, viulunsoiton- ja musiikin hahmotusaineiden opettajana eri musiikinalan oppilaitoksissa Helsingissä sekä muusikkona erilaisissa bändeissä, projekteissa ja keikkaillen. Toteutan  näiden ohella myös erilaisia käsityöprojekteja. Olen yhdeltä koulutukseltani puualan artesaani (Länsi-Uudenmaan koulutuskeskus, 2005) ja työskentelen Taideyliopiston Sibelius-Akatemian soitinverstaalla verstaan yhtenä vastuuhenkilönä soitinrakennukseen ja -huoltoon liittyviä kursseja suunnitellen sekä verstasvalvojana. Lisäksi minulla on oma työtila, jossa suunnittelen ja toteutan käsityö-, rekvisiitta- ja soitinrakennukseen liittyviä projekteja. Kuulun Osuuskunta Lilithiin, jonka kautta toteutan freelance-töitä ja tuotemyyntiä.

Lilith-vaaka2_1

…Tervetuloa tutustumaan sivuihini! Yhtyeistäni ja musiikkiprojekteistani löydät tietoa kohdasta MITÄ?MISSÄ&MILLOIN? kertoo, missä musiikkiani voi kuulla ja minkälaisissa tapahtumissa olen osallisena tavalla tai toisella… BLOGI ohjaa sinut blogipäivityksieni pariin etusivulle, jonne pääset myös klikkaamalla KIRSI VINKKI -nimeä otsikkopalkissa.

Vastaan mielelläni työtä, yhtyeitä sekä projekteja koskeviin kysymyksiin. Tavoitat minut s-postilla, osoitteeni löydät YHTEYSTIEDOISTA.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s