Vanhan Porvoon soivat opastukset

on

Viime kesänä (2020) toteutimme ensimmäistä kertaa Soivat opastukset Vanhassa Porvoossa paikallisopas-muusikko Kirsi Ojalan sekä muusikko Louna Hosian kanssa. Tälle kesälle luvassa on jatkoa osittain uudistetuin sisällöin!

Ensi viikolla viritellään taas soivat opastukset käyntiin Vanhaan Porvooseen! Tervetuloa kuulolle historian, tarinoiden ja musiikin äärelle!

Kirsi Ojala, Louna Hosia ja Kirsi Vinkki johdattavat yleisön Porvoon paikallishistorian äärelle musiikin ja tarinoin. Kuva: Heidi Jakkula

Soiva opastus johdattaa kuulijansa Porvoon musiikilliseen historiaan. Se on kävelykierros ja liikkuva konsertti, jossa avataan kaupungin menneisyyttä kertoen, soittaen ja laulaen.

Tule mukaan kuulemaan, miten kampiliira, munniharppu, posetiivi ja jouhikko soivat. Tiedätkö, miten Piae Cantiones -kokoelma liittyy Porvooseen? Minkälaista musiikkia soittivat pellinkiläiset pelimannit? Entä kuka oli Aksel August Lähteenkorva? Kävelykierroksen oppaina toimivat ammattimuusikot Kirsi Vinkki, Louna Hosia sekä Kirsi Ojala, joka on myös auktorisoitu Porvoon paikallisopas.

Soivat opastukset 2021:

Ke 4.8. klo 14.00
Ke 4.8. klo 16.00
To 5.8. klo 10.00 (lapsille ja perheille)
To 5.8. klo 12.30

Vanhan Porvoon soivat opastukset 2021 -flyer

Tarkemmat päivittyvät tapahtumatiedot ja ilmoittautuminen:

Virallinen esittelysivu: https://kirsiojala.com/soivat-opastukset-2021/

Vanhan Porvoon soivat opastukset 2021 tapahtumasivu @ Facebook

Lasten soiva opastus -tapahtumasivu @ Facebook

* * *

Lämmin kiitos Porvoon kaupungille, Porvoon Aktiasäätiölle ja Taiteen edistämiskeskukselle, jotka tukevat soivien opastusten järjestämistä!


Yhteistyössä mukana: Porvoon museo, Porvoon kaupunki, Porvoon suomalainen seurakunta ja Rävsson Company ry.

Kiitos jutusta Uusimaa ja Myrskylän paikallislehti ❤

* * *

#soivaopastus #vanhanporvoonsoivatopastukset #vanhaporvoo #porvoooldtown #visitporvoo #porvooinallsenses #livemusic #porvooguide #porvooguides #localguide #kansanmusiikki #elävämusiikki #taiketukee #rävssoncompany #posetiivi #kampiliira #hurdygurdy #violadagamba #jouhikko #piaecantiones

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s