Emma Gaala 2021 -ehdokkuus: Emmi Kuittinen & Ikuisen ikävän orkesterin albumi Itken ja laulan

on

Heippa armaat kanssakulkijat ja kansanmusiikin ystävät!

Emmi Kuittinen & Ikuisen ikävän orkesteri -yhtyeen syksyllä 2020 julkaisema Itken ja laulan -albumi on mukana Vuoden 2020 kansanmusiikkilevyn äänestyksessä sekä virallisena ehdokkaana vuoden Etno-Emma -palkinnon saajaksi!

EMMI KUITTINEN & IKUISEN IKÄVÄN ORKESTERI:
ITKEN JA LAULAN (CD 2020)

Fyysistä Itken ja laulan -cd:tä voi ostaa Emmi Kuittiselta ja Kansanmusiikki-instituutilta. Levyn musiikki puhukoot puolestaan, mutta kun nyt mainostellaan, niin fyysisessä levyssä on aivan huikean hienot kansilehtiset kaikkine kuvineen ja teksteineen (Valokuvat ja kansitaide: Jimmy Träskelin).

Itken ja laulan albumin musiikkia voi kuunnella myös Spotify-suoratoistopalvelussa: https://open.spotify.com/artist/0HBldd6miUt2xiAt68z2Qy…

Etnoehdokkaista kun ei liikaa valtamedioissa puhuta, niin puskaradiossa sitten! Jos kiinnostaa aihe, äänestys ja niihin liittyvät arvonnat, niin tässä linkkejä osallistumiseen:

* * *VUODEN 2020 KANSANMUSIIKKIJULKAISUN ÄÄNESTYS:

Äänestys 1.-31.1.2021

Vuoden kansanmusiikkilevyn äänestyksestä ohjeet ja listaus ilmoitetuista kilpailussa mukana olevista julkaisuista tässä linkissä:https://kamukanta.fi/julkaisut/Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan kaksi 50€:n arvoista lahjakorttia Kansanmusiikkiliiton putiikkiin.

* * *VUODEN ETNO-EMMA YLEISÖÄÄNESTYS:

Arvontaan voi osallistua 21.1.-9.5.2021 osoitteessa: https://kampanjat.supla.fi/emmagaala21
Palkinnot: Emma Gaala -lippupaketti, joka sisältää kaksi gaalalippua ja hotellimajoituksen Helsingissä. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Palkinto arvotaan osallistumisajan päätyttyä kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.

#ikuisenikävänorkesteri
#itkenjalaulan
#kansanmusiikkiinstituutti
#emmagaala
#emmagaala2021

Onnea kaikille kaikkeen elämään ja arpajaisiin ❤

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s